Pas op, nepsite actief!

Pas op, nepsite actief!

We willen jullie waarschuwen voor een nepwebsite die onze sieraden aanbiedt tegen erg lage prijzen. Helaas is deze website een oplichterstruc en zijn alle bestellingen via deze site een grote misleiding. Als je hier bestelt, zullen je bestellingen nooit geleverd worden. Wees dus alsjeblieft alert en laat je niet misleiden door deze lage prijzen!

Naast deze waarschuwing willen we ook graag een belangrijke update met jullie delen: wij verkopen onze sieraden niet meer via bol.com. Om de exclusiviteit en kwaliteit van onze producten te waarborgen, zijn onze sieraden uitsluitend verkrijgbaar via onze eigen, officiële webshop: www.clicbysuzanne.nl.

Door rechtstreeks bij ons te bestellen, garanderen we de authenticiteit van onze producten en bieden we de beste klantenservice die je verdient. Het is essentieel om altijd goed op te letten en alleen via onze officiële website te bestellen. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat je de originele, hoogwaardige CLIC by Suzanne sieraden ontvangt. Wanneer er geen vestigingsadres, telefoon of e-mail zichtbaar is op een website is deze niet betrouwbaar.

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en loyaliteit. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze oplichters geen kans krijgen. Deel deze waarschuwing met vrienden en familie om hen ook te beschermen tegen deze nepwebsites. Als je twijfels hebt over een website of product, neem dan gerust contact met ons op via onze officiële kanalen.

Blijf veilig en geniet van onze prachtige collectie via www.clicbysuzanne.nl!