Sieraden met een verhaal

Met een mooi sieraad geef je je outfit personality. Of je nu party proof moet zijn, goed gekleed voor een kantoordag of gewoon zin hebt in een paar goede oorbellen, CLIC matcht altijd.

De CLIC-collectie is tijdloos en sierlijk en past dankzij de grafische vormen bij iedere stijl en bij ieder moment. Fijn, want als drukbezette mama én ondernemer weet ik als geen ander dat je niet altijd tijd hebt om uitgebreid stil te staan bij je outfit van vandaag. Kies je CLIC by Suzanne, dan zit je gewoon altijd goed.

Quote1                         Tomorrowland party people widescreen wallpaper hd

 

Toch zijn er momenten dat je je sieraden met extra veel zorg kiest. Momenten die ertoe doen, zoals een huwelijk, de geboorte van je kind, afstuderen… iedere mijlpaal, klein of groot, mag gevierd worden! Als je op zo’n moment een mooi sieraad cadeau krijgt, dan blijft je dat voor altijd bij. Draag je die speciale armband, dan zie je er niet alleen goed uit, maar dan herinnert het jou altijd weer aan dat bijzondere moment. Sieraden met een verhaal. Uiteraard heb ik ook van die sieraden. Allereerst mijn trouwring, die ik koester. Het herinnert aan een prachtige dag, die Joost en ik samen met onze kinderen hebben beleefd. En ook mijn CLIC-armband, die symbool staat voor de start van CLIC en mijn eigen atelier.

A1               trouwring

Ik vind het heel bijzonder dat CLIC al heel wat van zulke momenten heeft ‘vastgelegd’. Wil ook jij jouw bijzondere CLIC-moment delen? Mail me dan: suzanne@cliccreations.nl. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

 

Suzanne Geschreven afb