Zomerzon

Het wilde maar niet vlotten met die zomer, maar nu is het toch echt zover. 25+ en meteen zelfs een hittegolf, of iets wat erop lijkt. Heerlijk! Een betere timing voor de officiële introductie van mijn zomercollectie had ik niet kunnen hebben. Want zeg nou zelf, een regenachtige julidag geeft toch een ander gevoel dan de zon.

9404

De nieuwe collectie telt maar liefst 23 verschillende colliers, x armbanden en 6 oorstekers. Uitgevoerd in combinaties van mat en glanzend aluminium, met zachte pastels, blauw-groentinten (gaaf bij jeans!), rood en zwart. Perfect te combineren bij de mode van nu!

 A23R

Zoals in al mijn designsieraden is in ieder sieraad de unieke magneetsluiting verwerkt. Je zou denken dat ik die ‘truc’ inmiddels wel in de vingers heb, maar geloof me, soms zijn het échte breinbrekers. De nieuwe ovale armbanden, dat was een pittige klus om te klaren. Maar, het resultaat mag er zijn! Ik ben er blij mee en trots op. Welk sieraad past bij jou?

 foto: CLIC by Suzanne i.s.m. Noregt, armband A23R

 

De volledige nieuwe collectie is te bewonderen in de CLIC inspiration brand stores in Almere, Delft, ’s-Hertogenbosch en Gent (en binnenkort óók in Apeldoorn – trots!) en natuurlijk ook nog eens bij zo’n 140 verkooppunten

Suzanne Geschreven afb