Moving You!

Moving You! 

In mijn studententijd kwam ik op een avond laat thuis om te ontdekken dat mijn hele kamer pikdonker en leeg was met in het midden mijn computer. Een fel oplichtend hel blauw scherm met dikke witte knipperende letters: "MOVING YOU!". Ik wist even niet wat te doen. Die leegte. Geen bed! Wat nu? 

Al snel bleek dat al mijn bezittingen in de kamer van mijn huisgenoot waren gepropt waardoor zij haar kamer bijna niet meer in kon...

Een nachtelijke minimale verhuizing vond plaats. Op een matras op de grond vielen we, met een glimlach op ons gezicht, in slaap. We hadden een vermoeden wie dit ons geflikt had.... Onze wraak was zoet, maar dat daargelaten.

De volgende dag ruimden we alle twee onze kamers opnieuw in en op en veranderde meteen de inrichting. Alles leek als nieuw dat was een openbaring voor me!

Met CLIC by Suzanne zijn we op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie. Ik zie er best tegen op maar weet ook dat een verhuizing ons weer veel nieuws en goeds gaat brengen. Een flinke herschikking is erg verfrissend op zijn tijd.