Ontdek de unieke ovale creolen van CLIC by Suzanne

Ontdek de unieke ovale creolen van CLIC by Suzanne

Verfijnde elegantie in handgemaakte oorbellen 

Welkom bij CLIC by Suzanne, waar elegantie samensmelt met handgemaakte sieraden. Met aandacht voor elk detail worden onze tijdloze en kleurrijke sieraden ontworpen en dagelijks handgemaakt. Bent u op zoek naar unieke oorbellen die je gezicht goed accentueren? Dan zijn onze unieke ovale creolen een absolute must-have!  

Bij het ontwerpen van de ovale creolen hebben we speciaal aandacht geschonken aan het materiaal van de oorbellen. CLIC by Suzanne werkt dagelijks met chirurgisch edelstaal, een hypoallergeen materiaal dat geschikt is voor zelfs de gevoeligste oren. Met onze oorsieraden hoef je je dus geen zorgen te maken over allergische reacties of irritaties, waardoor je met volle teugen kunt genieten van het dragen van deze prachtige ontwerpen!  

Onze ovale creolen zijn verkrijgbaar in tijdloze, maar ook in levendige kleuren. Zo is er keuze uit: goud, zilver, zwart, rood of donkergroen. Maar wil jij écht eens uitpakken? Kies dan eens voor een kleurtje als paars, blauw of oranje. De hoeveelheid kleuren geeft jou de mogelijkheid om je creolen af te stemmen op je outfit óf om juist een opvallend statement te creëren. Hoe dan ook, met deze ovale creolen voeg jij een vleugje stijl toe aan je dagelijkse stijl. Deze oorbellen zijn absolute eyecatchers! 

Ontdek hier de verschillende kleuren

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en daarom bieden wij een garantie van 1 jaar op onze collecties. We streven naar tevreden klanten en willen onze klanten zo lang mogelijk plezier laten beleven van onze sieraden! 

 

Tijdloos, eigenzinnig en toch subtiel in vormgeving. Deze oorsieraden kun je eindeloos combineren met andere items uit onze collecties. Onze unieke ovale creolen worden gemaakt met chirurgisch edelstalen stekers, waardoor jij ze niet kwijt kunt raken. Kies voor tijdloze elegantie met CLIC by Suzanne. Deze oorsieraden zijn de perfecte aanvulling op jouw sieradencollectie en zullen je oren laten stralen. Elk paar oorbellen straat vakmanschap, liefde en individualiteit uit. Laat jouw persoonlijke stijl spreken met een paar oorhangers van CLIC by Suzanne en geniet van de tijdloze schoonheid. Het enige wat jij nodig hebt om de ovale creolen te dragen is gaatjes in je oren 😉 

 

Liefs,